Jacky’s Nail & Beautysalon Laat uw nagels & voeten spreken

Nagelstyliste -Manicure - Pedicure

Jacky’s Nailstudio - Gasthuisstraat 53 - 4201 JN - Gorinchem - tel: 0183 - 638333 - e-mail: jackysnailstudio@hotmail.nl
Nagels Gorinchem - Nagelstudio Gorinchem - Nailstudio Gorinchem

Introductie De Studio Werkwijze Manicure Pedicure Prijslijst Contact

Ervaring en werkwijze.

Mijn naam is Jacky.

Sinds 1995 ben ik erkend allround nagelstyliste. In 1997 behaalde ik mijn master diploma, wat het hoogste is wat behaald kan worden op nagel gebied. Ik ben ook gespecialiseerd in nagelbijters en nagel ziektes. Vroeger heb ik les gegeven en een groothandel gehad, maar mijn passie om zelf met nagels en klanten bezig te zijn, is groter. Vandaar dat ik al jaren mijn salon in Gorinchem heb. Sinds 1998 is de naam Jacky een begrip in Gorinchem.

Regelmatig volg ik nog trainingen, workshops en bezoek ik elk jaar de vakbeurzen om up-to-date te blijven.

Bij mij krijgt u dan ook altijd garantie op uw nieuwe nagels. Kwaliteit staat voorop.

U kunt bij mij terecht om kunstnagels te laten plaatsen, opvullen, repareren of verwijderen. Ik ben gespecialiseerd in acryl/gel nagels en kan uw nagels een eigentijdse uitstraling geven met nail-art versieringen. Als u uw handen wilt laten verzorgen, dan kiest u voor manicure. Uw huid, nagelriemen en nagels krijgen dan de aandacht die ze verdienen.

Mijn klanten zijn van alle leeftijden, van 16 tot ruim boven de 80 jaar. Iedereen voelt zich bij Jacky thuis! Nagels maken is ook een sociale happening om van te genieten.

Ik maak nagels die bij u passen, u kunt het zo gek niet bedenken of ik kan het voor u maken.

Ik werk ook met een professioneel afzuigsysteem: frisse lucht in zijn puurste vorm. Onbezorgd ademen en gezond werken. Dit systeem filtert het vijlsel en fijn stof van acryl en gel nagels, het vangt geuren van de vloeistof (liquid) op.

Jacky’s Nail & Beautysalon betekent een perfecte match tussen kwaliteit, betrouwbaarheid, inspiratie, plezier en professionaliteit.  Hygiëne staat zeer hoog in het vandaal. Een salon waarbij u veel privacy heeft en waarbij u 100% aandacht krijgt.

Bij mij geen verrassingen achteraf met allerlei extra kosten voor gebroken nagels en dergelijke. Bij Jacky is heel veel in de prijs inbegrepen.